Spin

Spin on Turun Science Fiction Seuran julkaisema scifiin, fantasiaan ja muuhun spekulatiiviseen fiktioon keskittyvä kulttuurilehti. Vuodesta 1977 saakka ilmestynyt Spin on alan vanhin julkaisu Suomessa.

Lehdessä julkaistaan muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia sf/f-novelleja sekä arvosteluja, artikkeleja ja uutisia kirjoista, elokuvista, sarjakuvista ja muista harrastajakenttään liittyvistä asioista.

Tilaa Spin

Vuonna 2020 kaksi kertaa ilmestyvä, värikantinen, 50-70-sivuinen Spin sisältyy TSFS:n jäsenmaksuun, joka on 15 euroa vuodelle 2020 (alle 18-vuotiaille 7 euroa). Mikäli haluat liittyä jäseneksi, lisätietoja löydät täältä.

Spinin voi myös tilata ilman seuran jäsenyyttä hintaan 22 euroa. Tällöin maksa tilausmaksu Liedon Osuuspankkiin tilille FI34 4713 3020 0222 51 (BIC POPFFI22), viestiksi "tilaus" ja tilaajan nimi, ja ilmoita yhteystietosi joko em. liittymissivulta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen hallitus[at]tsfs.fi.

Kaikkien julkaistujen numeroiden sisällys- ja tekijätietoihin vuodesta 1977 alkaen voi tutustua Spinin arkistossa. Irtonumeroiden tilaamisohjeet ja -hinnat löytyvät varastomyynti-sivulta.

Ilmoita Spinissä

Haluatko tarjota lehteen materiaalia tai onko sinulla kysymyksiä liittyen lehden sisältöön? Ota siinä tapauksessa yhteyttä Spinin toimitukseen. Spinistä on myös mahdollista ostaa mainostilaa. Hinnat, aikataulut ja ohjeet löytyvät lehden mediakortista.